Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Kifeszülsz, mint egy íj – Augusztus 3. Szerda

2016. augusztus 04. - Lola Welbach

 

férfi11

Még egy testi mese: here, mellek, mi az erotika. Azok a csodálatos férfiak.

Háton fekszem a tócsámban, tocsogok levemben, az utasításnak megfelelően balra fordítom a fejem, egy férfiherét látok, meg formás férfilábakat.
Kábé hetven centire. Úristen, de fáradt vagyok, tíz másodperc múlva folytatni kell a gyakorlatot, még harminc percet végigcsinálni, aztán zuhanyozni, elvánszorogni a HÉV-hez, onnan hazavonszolni magam, hazaérni fél 11-kor, és még írni is. Nem bírok megmozdulni. Aludni akarok.
Múlt kedd óta hétszer voltam Bikram jógán, egy edzés másfél órás, két napot kihagytam, tegnap dupláztam, hogy meglegyen a nyolc edzésem tíz nap alatt, mert csak így kapok félárú kedvezményt a következő bérletre. De a kihívás miatt is, hogy meg tudom-e csinálni. A duplaórán konkrétan beálltam a cucctól. Tesis a világ, valami imát, motyogj el a wécében, aztán csináljad tovább.­*

A teremben, mint már mondtam,  csak tökéletes  vagy kövér testek vannak. Plusz én, aki egyik sem. Érdekes ez a test dolog: mindig hátul állok, van alkalmam, időm gondolkodni rajta. Előttem áll két nő. Az egyik hibátlan modellalkat, szelfikirálynő. A másik amorf, vastag bokájú,  hasas, combos hófehérke. Szerencsésebb-e a nyúlánk, vékony – szilikonmellű – szuperügyes szépség, mint gombócka, aki hihetetlen elszánással csinálja a jógát, és habár nem tudja magát tekergetni, nem adja fel? Mit gondolnak egymásról? Kifeszülsz mint egy íj, mint egy vitorla – mondja az edző.

A zuhanyzóban a sok meztelen női test szerintem nem erotikus. Szerintem. Az erotika valahogy mégsem a testben lakozik. Nekem. (nekem az együtt nevetésben, meg abban, ha valaki izgalmas személyiség. És még ha szép is! na az bónusz. Igen, Rólad beszélek) Rengeteg a szilikonmell, mellettük az igazi mellek bátrak, őszinték. (És a műtetlen, tökéletes mell csekély számú) Ezen is elmélázok: mondjuk szeretek egy Férfit. Mondjuk, hozzáérek – teszem azt a mellkasához, seggéhez, farkához –, és a bőre alatt egy műanyag protézist simítok. Nagyon szép, de tudom, kezemmel érzem, hogy egy tömlő van a szövetei közt, amit - mondjuk – azért műtöttek belé, hogy kívánatosabb legyen. Nekem ez lehangoló. Viszont a helyreállító műtét amputáció után, tönkrement mell után, az szuper. Szabadok vagyunk, rakjon mindenki magába, azt, amit akar!

A here egyébként egy rövidnadrágból kandikál ki, az illetőt deréktól lefelé látom, akkor mikor ő is fekszik, ilyenkor felsőteste az oszlop mögött van, így ő csak egy tökéletes férfi alsótest. Nincs rám hatással. (a férfiak szépségéről is írok a regényemben, mert ez még nincs nő által, alaposan megírva)

Hazafelé a HÉV-en nézem az ablakból a mezőt, a kedvenc mezőmet Pomáz után, sötétedik. A mögöttem lévő HÉV kocsit is látom, tükröződik. Egymással szemben ül ott egy nagyon kövér fiú és egy gigászi csaj. Huszonöt körüliek, zsák meg a foltja, mindkettőn több szinten hullámzik a háj. Beszélgetnek. Aztán a csaj mondat közben hirtelen odahajol a fiúhoz, megcsókolja, de úgy, olyan érzékien, hogy, én, a voyeur is beleborzongok.

Közel a vég, de előtte még jó lenne szeretni.­*

Ganna. Ez is milyen furcsa szó.

https://www.youtube.com/watch?v=FvRIoYzqhS0

*Kispál és a Borz

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr312281807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meauw73 2016.08.13. 23:25:28

:) Nagyon.
süti beállítások módosítása