Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Nyáron, este fél 11-kor – Július 27. Szerda

2016. július 27. - Lola Welbach

nők4

A pinaszőr probléma. Így alakult ez a poszt, most már nincs mit tenni.

Egyébként semmi különös nem történik velem (de), csak mindent úgy nézek, mintha különös volna. És ettől azzá is válik. Kedden hajnalban végre megkezdtem a Bikram Jógát a Hattyúházba.
Fél ötkor keltem, fél hatkor már az alvó Szentendrén sétáltam át, nyári hajnal volt, kocsi sem, ember sem, macska sem mozdult. Levél nem rezdült, az a nyári reggel volt, mikor minden sima és tökéletes. Nem volt hideg, nem volt meleg.

A Bikram Jóga mulatságos és emberpróbáló volt. Egy szuper jógastúdióban felerészt esztergált testű nő és férfi, felerészt kövérkés nő és férfi ült komolyan, sőt komoran a padlón a kora reggeli fényben, pedig a tágas, tükrös terem egy pompás kertre néz.

jóga

20160726_084306

A jógaoktató csaj, a maga legesztergáltabb testével, olyan volt, mint a lények az Avatarból, csak nincs farka, és nem kék.
Itt mindenki profi, mínusz én, és mindenki tud előre nyújtott kézzel egy lábon állni, mínusz én. Mindehhez fűtés van a teremben, 42 fok, mert ettől Bikram a jóga. Az oktató félistennő nem mutatja, hanem mondja, hogy mit kell csinálni, másfél órán keresztül hadar, utánoztam a többieket.
Egyébként tök jó volt, a harmadik percben azt hittem, nem bírom végigcsinálni, annyira meleg van és annyira kell jógázni, de ma is voltam, holnap is megyek, mert ezt is végig lehet csinálni.

Aztán a női zuhanyzó. Na, az egy műfaj. (ladagyár) A nők hatéves kislányra szőrtelenített nemiszervvel, mert meg kell felelni a pornókultúrának, a média gerjesztette fiatalságfasizmusnak, és közben gyakorta a puncira fittyed a has, hiszen a csupasz pina körül javarészt nem modelltest van, hát persze, miért lenne az? Miért kéne annak lennie? Kinek kell megfelelni? A férfiaknak? (akik el nem tudják képzelni, milyen meztelenül, tátott lábbal feküdni, miközben egy idegen forró gyantát ken ott mindenre, aztán a megdermedt anyagot kitépi a szőrrel együtt, mindezt havonta)
Kit csapnak be a nők teljesen sima pinájukkal? Kinek játsszák, hogy még nem érte el őket a pubertás? Szerintem sem kell dzsungelharc, lábon, hónaljban nekem sincs, és a genitálián nyilván formázás, vágás, és borotvával vagy kozmetikussal vagy krémmel aprólékosan basztatott vékony bikinivonal, de az, hogy a bemész egy női öltözőbe és minden pina azt játssza, hogy ő pici kislány ez, árgghhh, totál identitászavar. Negyvenes, ötvenes nők csupasz puncival. És fordítva is: egy ivarérett férfin legyen szőr. Szexi!
A test teljes szőrtelenítése menekülési kísérlet az öregedéstől, a haláltól. (muti babák, kinek sikerült)
(simogatni, mint egy selyemmajmocskát, írja szívemből Caitlin Moran)
Másrészt meg mindenki gyomlálja magán azt, ami neki jólesik.

Innen rögtön ugorjunk is András barátomra, aki ebédidőben meghívott málnatortára és kávéra a Dérynébe, ahol diskuráltunk kicsit. Aztán ugorjunk Galambékra, akikhez munka után betértem egy vörösboros lovecoaching-krízismítingre, ami annyit tesz, hogy igazit beszélgettünk. (gazdagság a sok, valódi barát) Sétáltam tőlük haza – vagyis oda, ahol most lakom, ahol eddig laktam, és még élek egy kicsit, szóval oda, vagyis ide -, és mentem át a kihalt Szentendrén, sötétedett, megint sehol egy lélek, csak már iramodtak a macskák.

20160726_205243

Na, ez szőrposzt lett, pedig igazából arról akartam írni, hogy hajnalban a HÉV-en kitaláltam a könyvem egyik szereplőjének az ívét, nagy felismerés volt és öröm, hogy végre megint megszólalt, az a Nő, akit meg kell írnom – mert ez nem én vagyok, hanem egy vékonyka, szőke csaj - és teret követelt magának a gondolataimban, invazív, mégis ismerős lény, éledezik, terjeszkedik bennem, és ettől mérhetetlen boldog vagyok.
Helló Nő! Hello Wood. Tényleg, neki milyen a nemiszerve?
Ezt is végig kell gondolnom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr1812281805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meauw73 2016.07.27. 21:27:51

Nagyon betaláltál, pont ma beszéltünk erről (pina szőrtelen nélküli nőiesség) témában egy kolléganővel. Hogy volt az Ex aki gyűlölte a szőrt, és miatta havonta, forró gyanta wáááá 10 percig, és nem tetszettem magamnak se, hogy nem vagyok én baba.... annó a férjemnek se tetszett ez, olyan fura pedofiling érzés. És igen a pasin is legyen szőr! Köszi az írást, macsekpusza!

F. 2016.07.28. 03:48:45

Egy nőnek legyen stílusa! Ne legyen teljesen csupasz, mert az pont olyan, mint a többi 99, unalmas! Nem értem a mai férfitársaimat.

zenitt 2016.07.28. 12:19:41

na, szép. nem elég, hogy a férfiaknak meg kell felelni (állítólag) mert ánusz blícsing meg szeméremajakplasztika meg tini punik, még az öltözőben is a pinaszőrünket vagy épp nem szőrünket nézik nőtársaink, hogy aztán jól megmagyarázzák, hogy mi a normális és mi nem. na ne már. magánügy. gusztus dolga.
süti beállítások módosítása