Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Démonok között kettő – Június 17. Péntek

2016. június 17. - Lola Welbach

 

szerelem14

Heti kétszer írok a blogba, kell, kell.
A munka agyilag leterít, rengeteg információ hirtelen, némely részéhez kissé gyökér vagyok – gépen is kell dolgozni -, de, a második nap már jobban mentek a dolgok, mint az elsőn. Tanulás, igyekszem.
Na, új munkatársakra nem az a jó szó, hogy kedvesek. Mert nem azok, hanem szuperkedvesek és szuperjófejek! Ez szenzi, ez nagyon fontos.
Vége a streefood-os kajálásnak – az Akácfás munka alatt bejártam a bulinegyed helyeit, végigebédeltem a gasztro és városjáróbloggerek által ajánlott helyeket, pipa, ja, nem, a Zing Burger még nem volt meg, nem baj, majd meglesz –, szóval ebédidőben kimegyek a Krisztina térre és dobozból eszem féladag valamit,
még nem otthonról hozom, de az lesz, ez az igazi street food. (és nincs kutyaszar, hihetetlen)
Árnyas fák alatt fél óra, nézelődés, evés, szép nyári nap. De ezt is lehet fokozni: ma András barátom jött ott szembe, mondta, hogy heti egyszer meghív ebéd utáni csúcskávéra a Dérynébe. Ez!

Jövő héten veszek jógabérletet, mert a Hattyúház jógatermében az első tíznapos bérlet 2500 forint, háromszor kérdeztem vissza az őzgidaszerű recepcióslánytól, igen, annyi, akárhányszor lehet menni tíz nap alatt ennyiért. És utána a következő bérlet féláron van. Áhhh, bikramjógázni fogok, még semmilyen jógát nem csináltam, de jövő kedden reggel hétkor ott leszek - eztarészétnemlátomkristálytisztán -, át fogok szellemülni - ezt igen - , meg fogok tisztulni, és a visszaizmosodás hosszú, keserves útjára lépek. A nyári hajnalhasadtában, ohm.

Barátok írták, mondták, hogy adnak cuccot a lakáshoz, pedig nem ezért írtam a blogba – dehogyisnem, egy tengerszürke, dán designkanapé, meg Villeroy & Boch evőeszközkészlet kéne -, ez csodálatos, el is fogadom majd tőlük.
Ja, még a Krisztina térhez: megint bizonyossá vált, hogy búcsúzás után a nők többször néznek vissza a szeretett férfira. Elváltak egymástól – negyvenesek, a nő csinos, a férfi vállalhatatlan, piacos, vádliig érő gatyában, ezt mikor felejtik már el – a nő balra ment, férfi jobbra. Még kétszer visszanéztek mindketten. Aztán a férfi már nem, de a nő még kétszer.
La caza del amor es altanería. Hát, ja.
Nem is tudom, hogy nevezzük, mondjuk Versinyinnek.
Vagy Vronszkijnak? Nem, nem, nevezzük Versinyinnek.
Bámulok ki a HÉV ablakán, van egy kert Pomázon, ahol a reggeli friss fűben  mindig ül egy fehér, szürkefoltos macska, nézi a HÉV-et. Ez valami reggeli szeánsz neki. Már várom, hogy lássam.
A végállomáson új óriásplakát van, a Démonok között 2-tőt hirdeti. Nekem! Ugyan már.
Robi, az asztalos szerint június legvégére kész lesz a lakás berendezése, költözhetek.
Igyekszem, hogy a jelenben tartsam magam, tudom, hogy a kurva démonok attól berezelnek, elszaladnak.
És az új munkába belejövök, a költözés nem fog fájni, a szentendrei swingerklubos mamik kis mosolyai már kit érdekelnek, és hétfőnként szuperkávé lesz, és lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér, viszont az én combom kemény lesz a bikramizétől, és nyár van, és és és éséséésé és

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr8512281787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bagoly35 2016.06.17. 23:41:20

Ezek jó dolgok! :) Ez a jóga még engem is elgondolkodtatott. Bár gondolom, váltóműszak mellett ez is felejtős, de azért utána nézek.

adele1014 2016.06.18. 11:58:06

Vádliig érő nadrág LOL Igazi hungarikum, közepesen elhízott férfiaink, ócska frizuráikkal (=tüskésre vágott haj, nincs vele gond, jó vagyok én így is), mindehhez pökhendii öntelt arckifejezés. Mindig több lépéssel asszoonyaik előtt mennek. Fujj, de gáz felhozatal! A mai 30-40 esek!

Lola Welbach 2016.06.19. 06:09:46

szívemből szóltál! plusz papucs, amiben speciálisan hanyagul mennek. Plusz vádlitetkó. btw az említett férfi nem viselte az összes általad és általam felsorolt törzsi jegyeket, de a vádligatya, a vádligatya!!!! az mindent lenullázott:D de a csaj így is szereti :)

Lola Welbach 2016.06.19. 06:11:27

jógaórák a nagyobb termekben reggel héttől legalább este nyolcig vannak, szóval, lehet ilyenkor is, olyankor is menni (prfff de nagy szakértő lettem)

adele1014 2016.06.19. 06:40:05

Ja b.meg, mert nem jut jobb ilyen felhozatalban, és hát férfin nélkül félember.

Lola Welbach 2016.06.19. 07:36:32

ja, félember. Aztán megszokja hogy félember, és egész ember lesz, csak úgy magában, magának, szórakozásból. És abban a percben szembejön egy nem vádligatyás. :) nekem ez a tapasztalatom
süti beállítások módosítása