Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Kövérségpara

2016. január 27. - Lola Welbach

kungfuszerzetesek. jpg

Habár némely kapcsolatom katasztrofális, és aki találkozik velem, asszem szorong tőlem, talán, mert mint egy nyitott borotva, úgy járok-kelek a világban, ezért az lesz a legjobb, ha nem csak a hajnali lelkigyakorlatokkal, meditációval, hanem tisztítókúrával is csinálom a nagy rendbehozatalt.
Mit érdemel, aki ilyen hosszú mondattal kezd?
Hat hét szénhidrátmegvonást, elszakíttatást a fehér bűnösöktől. Tekintve, hogy minden mindennel összefügg, lehet, ha ledobom – lekínlódom, lezöldségezem, lemozgom - magamról ezt a felesleges három (van az négy is) kilót, jobb ember is leszek, elképzelhető. (egy öv, övecske derekam alatt, seggem felett, és szeret, ragaszkodik hozzám, ő bezzeg nem akar elhagyni)
Muszáj ezoterikus hangulatba kerülnöm, hiszen tisztítókúrám, melyhez sok reményt fűzök, egy állati fehérje, alkohol, cukor, kávé (jaj!), fekete tea mentes, zöldség és gabona alapú negyven napos megvilágosodási kísérlet, természetgyógyász által összeállítva. (A megvilágosodást én remélem, nem ő írta bele.)
Tehát: piacra fogok járni répáér gyapjúruhában, megértőn nézek unalmas lényekre is, derűt fogok sugárzani, nem sugárzani, hanem sugározni, márciusig nem eszem sült kolbászt főleg hogy nem friss bagettel, konfliktushelyzetben nem emelem a hangom abba az éles, agresszív regiszterbe, amibe szoktam, és lefogyok három (négy) kilót. Tavaszig. (Bioélet, Ezolife, Harmónia satöbbi magazint nem veszek, felesleges gasztropornó, csak lankadtan olvasnám éjszaka, kacsazsíros kenyér eszegetése közben)
Kezdjünk új életet! És nem is vagyok már annyira borotva, jobb vagyok, és imádok élni, imádj te is, mert ez van most, most van ez, ez most van.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr112281763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adele1014 2016.01.30. 13:31:03

:D hajrá!

bagoly35 2016.02.02. 20:04:29

Viszont Elixír magazint érdemes olvasni. (Nem az evésről szól. :) )
süti beállítások módosítása