Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Bizonyíték (vendégposzt egy blogolvasótól)

2015. szeptember 05. - Lola Welbach

nősiet

Egyik reggel kinyitom a szekrényt és csak kinyúlt, megkopott ruhákat találok. Nincs mese. Abból kell választanom, majd indulni.
Ekkor lesz itt a világvége.
Azt, hogy jóformán földönfutó vagyok, és úgy tűnik, nincs olyan férfi a földkerekén, akivel együtt képzeljük el a jövőt, elviselem. Én akartam felborítani mindent körülöttem, akkor bírjam. De attól, hogy divatjamúlt, megviselt, kukába való rongyokat kéne felvennem, végleg elkeseredek. Nekem ez logikus. Lehet, hogy egy-két lépést kihagytam, de többet biztos nem.
Váratlanul tör rám a félelem. Rövid idő múlva már egy üzletben vagyok. Néha elég a nyugalmamhoz egy harisnyanadrág. Kézben tartom a dolgokat, nincs baj. Igaz, azt hittem könnyebb lesz az új élet. Mit csináljak, kiderült nem.
Pár hétig elégedetten nézem a ruhatáram. Aztán megint jön. Mi lesz, ha egyik napról a másikra megy tönkre mind? Venni kell pár darabot. Mi mást tehetnék, nem várhatom meg, míg tényleg megtörténik. Hogy nem sikerült, hiába szerettem volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr5612281735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adele1014 2015.09.05. 07:51:06

Hát igen, van ilyen is, bár ahogy hallom, ez a ritkább. (Mármint nem a földönfutóvá válás, mert az sajnos már cseppet sem az. Bár ahogy hallom, azt sem cserélnék vissza a régire...!

Málna 2015.09.05. 19:51:01

Szeretem és értékelem, ha valaki be meri vallani a félelmeit. Ez a legnagyobb félelem. Utána új ruhát már könnyebb venni...
süti beállítások módosítása