Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Csányi Vilmos

2015. június 30. - Lola Welbach

vízben

Blogíró életében, van öt fontos, kortárs férfi: Csányi, Feldmár, Hankiss, Popper, Vekerdy. Habár személyesen nem ismeri őket, mégis segítették L.-t.
(Mások is segítették: nem kortárs fontos férfiak, meg kortárs, fontos, s egyben személyesen ismert férfiak is, ne bonyolítsuk tovább, most erről az ötről van szó.)
Könyvekkel, interjúkkal adott neki ez az öt, pompás túlélési stratégiákat mutattak, szélesebbre nyitották a félelemmentes élet kapuját. A Bárányok hallgatnak végén mondja a sorozatgyilkos Hannibal Lecter az FBI ügynök Clarice Starling-nek, hogy a világ érdekesebb, amióta tudom, hogy maga is benne van.
A világ vesztett az érdekességéből Popper és Hankiss halálával. Csányi nemrég volt nyolcvan, L.-nek eszébe jutott akkor: meg ne haljon már ez is!
De nem kell félni: ő is, a többi is sokáig fog még élni, egészséges, erős férfiak. Ott állnak a kapunál, nyugi.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr1612281719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása