Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Zacskó II.

2015. május 30. - Lola Welbach

környezetszennyezés

Szemléletváltás kell a perszonális környezetvédelemben, most.
Minden egyes vásárlásnál hadat kell üzenni a környezetszennyező hedonizmusnak.
Véget kell vetni a zacskótermelésnek, most. A reklámmanipulációt erőnek erejével ignorálni kell. Az eldobható csomagolású áruk vásárlását minimálisra kell csökkenteni és vissza kell utasítani a logózott, ingyen zacskókat.
A lehető legkevesebb palackozott vizet inni. Helyi termelésű, helyi piacon kell venni, amit lehet. Vásárláskor figyelembe venni az ökonómiai és ökológiai szempontokat is. Kevesebb húst enni. Önmérsékletet tanúsítani a saját csomagolásban.
Az otthoni hulladékgazdálkodás - szelektív gyűjtés, komposzt - nyűgét fel kell vállalni, most.
Mától kibaszott tudatosan kell ezt az egészet csinálni, mert vége a boldog, kicsomagolós gyerekkornak. Környezetvédő dzsihádot kell indítanunk magunk ellen, most. Mert a felszólító mód maradt, nincs más eszköz.
Ma mennyi zacskót vittél haza?

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr2512281715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meauw73 2015.05.30. 22:23:08

Ásványvizet nem veszek, helyette vízszűrőt alkalmazok. A táskákból a papír táskát szeretem, újrahasznosítva Tigriske imád vele játszani! Szép és nemes az önmérséklet, de amíg Kínát elborítja a mérhetetlen mocsok és szennyezés addig mi csak apró homokszemek vagyunk. De a lelkiismeretünk tiszta.

hajdulaszlo 2015.05.31. 14:40:22

Innék én csapvizet, ha nálunk nem lenne büdös a víz. Hol ammóniás, javasolták, jól ki kell engedni, de akkor már "most enviromental friendly" ha ásványvizet veszek. Tegnap pedig halszaga volt. Vásárláshoz pedig beteszünk egy jó nagy műanyag kosarat a csomagtartóba, így legalább a reklámtáska mennyisége csökken.
süti beállítások módosítása