Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Zacskó

2015. május 30. - Lola Welbach

környszeny

Ki nem fél ettől? Lehet még valamit tenni?
L. egy közepes méretű boltba jár vásárolni. Mindenhez jár zacskó. Pékárunál külön a kifliknek, külön a cipónak.
Gyuri hentes papírba ad húst, aztán zacskóba is teszi.
Sonka, sajt vagy lefóliázva, vagy kimérve, papírban és zacskóban.
Zöldség: retek egy zacskó, újkrumpli még egy, újhagyma még egy, paradicsom még egy, petrezselyem még egy, sárgarépa még egy, karalábék még egy. Eper még egy, citrom még egy.
Ásványvizes palackok hatos pakkban. Mosószeres, öblítős palack. Tusfürdő, sampon, hajbalzsam, dezodoros palackok. Kiscicának eledel tízdekánként fóliás zacskóba csomagolva, s ebből négy még egy másik fóliával összefogva. A pénztárnál mindez nagyobb zacskókba. Gyorsétteremben hamburger papírban, zacskóban, még nagyobb zacskóban.
Új cipő dobozban és zacskóban. Új ruha zacskóban. Új állólámpa sok zacskóban, új törülköző, függöny, könyv, magazin lefóliázva és zacskóban. Új hűtő, mikró, bútor, fóliában és hatalmas zacskóban. Új élet még nagyobb zacskóban, de akkorában, amit még nem látott a világ. Szívem, csomagoljunk ki mindent, ünnep van, melyik zacskóban van a pezsgő, várjál, megkeresem.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr6312281717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ursa_minor 2015.05.30. 12:25:38

Nem tudom. Valamit, egyéni szinten. Nem tudom. Kevésnek érzem magam, de lejjebb nyomtam már a szemét-termelésünket. Mégis olyan soknak tűnik még mindig... Jaj, nem tudom. :(

Lola Welbach 2015.05.30. 12:58:53

Szia ursa! Köszi a hsz-t! Az ezt megelőző, Zacskó II. poszt ad konkrét ötleteket, harcosan és kissé demagógan, de ad. Egyébként én is csak jajgatok ezen. Annyira elképzelhetetlen, hova lesz ez a sok műanyag? A tengerbe. Rettenetes. Muszáj hinni h számit a saját erőfeszítés, különben... Sztem ez a legnagyobb para. Ami a Földdel van.

hajdulaszlo 2015.05.31. 14:41:41

Most csavarok egyet, nem lehet, hogy a képen egy textil vagy bőrgyár alapanyag raktára látható? :-)
süti beállítások módosítása