Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Nap, Napéjegyenlőség, Bach

2015. március 20. - Lola Welbach

ég

Rendkívüli különkiadás!
Tekintettel a mai eseményekre - napfogyatkozás, csillagászati tavasz kezdete, péntek, 24 órás Bach koncert - L. W. blogíró haláltmegvető gyávasággal belemegy a dolgokba: futás napfogyatkozáskor, pénteki gang, egy különös éjszaka a Müpa-ban. Ezekről a blog éjszakai posztjaiban fog tudósítani.
- Elmegy futni az ártéri erdőbe, mert fogynia kell, mint a Napnak, és megtudni, vajon elhallgatnak e a madarak az ég elsötétedésekor?
- A pénteki klubba menet ma is túléli a gangon a tizennégy lépést?
- Lehet e éjféltől reggel kilencig Bach hallgatni különösebb károsodás nélkül? Van-e a Müpa-nak fantomja? Kik lesznek még ott az éjszakai maratoni koncerten: korpás hajú, pocakos,  bársonyzakós Bach műértő faszik és kiszáradt, pengeszájú, bánatos vénlányok, akiknek már csak a klasszikus zene maradt meg a kiskutya? Vagy izgalmas tekintetű zenetanárok és sikeres, vékonycombú és felkarú, nagyhajú nők? Vagy hipster nyugdíjasok? Lehet-e éjszaka kóborolni az épületben? Vagy aludni  kicsit? Lesz-e reggelre komoly tripje az embernek  kilenc órányi orgonamuzsikától?
- Mitől féljünk tavasszal?
Mennyi kérdés! A félelemblog éjszakai különkiadása több, helyszíni fotóval illusztrált poszttal fogja megválaszolni őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr2312281687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása