Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Felkar

2015. február 22. - Lola Welbach

szolosno

- Nem lesz olyan.
- De miért?
- Mert más az alkatod. Talán, ha csak fehérjét eszel, nulla szénhidrátot, szálkásítasz heti háromszor, kardio tréning szintén három és ezeken belül a szokásosnál kétszer többet edzed a karod és a vállad, de minden izmát külön gyakorlatokkal – főleg a tricepszet és a bicepszet, meg a deltaizmot, plusz a tövis alatti izmot, más néven musculus infraspinatus-t, és persze a fűrészizmot is, ez ott van elöl a kartőnél, neked olyan kis puhi domb, nem mindenkinek ilyen, ez is alkat. Szóval, ha úgy kajálsz, mint egy versenyző, ha lefogyasztod magad, ha mindennap másfél órát edzel, akkor fél- egy év múlva máshogy fog kinézni. De a Kate Moss kart felejtsd el.
- Te tényleg a puhi szót mondtad most?
- Na, elég. Húsz rendes fekvő, húsz női. Indul.
- Plasztika?
- Hagyjá’ már, toljad.
L. W. kedvenc parájával most egy Keanu Reeves-szerű edzőt gyötör. L. nézegeti, löböcköli, végül is tömör. (A felkar.) Húsz éve aggódik azon, hogy túl vastag. Hihetetlen. Ezen gondolkodik, mikor ragyogás árad szét az edzőteremben, megáll a vas a pitbullfejű férfiak kezében. Vakító fényű, hatalmas alak lebeg a dermedt L. előtt. Hangja menydörgés: "Tyúkeszű, hagyd már el ezt a hülyeséget, igaza van Neonak!" L. térdre esik, megvilágosodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr712281679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.02.22. 08:35:03

Őrült vagy - de világos. Mosmár! :)
süti beállítások módosítása