Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Bál

2015. február 14. - Lola Welbach

SGZ_C45215021216390

A Szentháromság téren birodalmi lépegető hatol át imbolyogva, ez ő, L. Welbach. A Hiltonba megy, bálba, tizenegy centis sarkú, bordó lakkcipőben. Határozottan tenni a lábfejet, ráállni a sarokra és nem lesz baj. Nem kéne félni a cipőtől, ha már megint felvette. Áhá, ráállni a sarokra pokoli fájdalom, és még hosszú az este Kis Hableány!
Lábbelije az un. ülős cipők közül való: semmi mást, nem lehet benne csinálni, kizárólag ülni. Meg pezsgőzni, s mivel Mérnökbál, bámulni a szmokingos mérnököket és merevre lakkozott mérnöknéket. Pazar mulatság. De nem szabad felállni, járni, tánc kizárt, mert mi volt tavaly is, meg tavalyelőtt, meg azelőtt. Fél tizenkettőkor rákezdi Barry White, és L. W. mint eddig minden évben, megy táncolni.
Megy, ugyan már, botorkál. A harmadik számnál szokott bekövetkezni, most a negyediknél történt meg: a gyönyörű, gonosz cipő kifut alóla, a szokásos évi seggreesés a Hilton táncparkettjén. Barry White összeröhög vele éneklés közben, egy mérnök felsegíti. Ledobja a kegyetlen topánt, eddig sem volt egy Flashdance a produkciója, de innentől már tényleg nagyon furcsán, mint egy fóka táncol tovább. Nna.

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr9812281675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frizz Manitu 2015.02.17. 08:54:08

Nevetségessé válni - ez a félelem ebben? Ez örök para, 11 centis tűsarkak nélkül is. Pedig amúgy milyen jó az, ha lehet nevetni. De együtt. Úgy szívből. És akkor, amikor már már fókatánc van, nem könnyebb minden? Tudom, tűsarkakban szebb a vádli, és mindent "fentebbről látni", a pasiknak is jobban áll, ha van valami kis... szakál, és ez most nyolc szótagos lett, ferdén, béndzsán nyakatekert, éppen oly módon billeg itt, amint a kíntopán... legott :)
süti beállítások módosítása