Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meguntam félni

meguntam félni

Már nem

2015. január 31. - Lola Welbach

10931005_924349547583294_2716286035525022509_n

Lola Welbachnak háromszor mondta férfi – három különböző férfi, úgy hét-nyolcévnyi különbséggel, angyalföldi lakásban, csillaghegyi klubban, pécsi utcán - hogy:
- Ne haragudj, már nem szeretlek.
Háromszor robbant szét a szíve. Egyikre sem számított. Az elsőnél a mondatból tudta meg, hogy mi van. A másodiknál már a mondat előtti nézésből sejtette. Gondolta: hoppá, most jön a mondat? A harmadiknál már tudta a mondat előtti nézés előtti jeges légáramból, ami dérrel borította be az utcának azt a kétszer két méterét, ahol álltak. Gondolta: ja, most jön a nézés meg a mondat.
Oké, nyugalom. Hosszú időbe telt, mire L. W. rájött, hogy mindháromszor jórészt maga intézte magának a biztonsági öv nélküli frontális ütközést. Mikor elmúlt a fájdalom – évekig tartott – kiderült, hogy végül is jó, hogy tud nagyon szeretni, hogy mindig visszanőtt a szív, jó, hogy ezek megtörténtek vele. L. világképét, személyiségét mindenesetre dúsították az esetek. Hülyeség szorongani a mondattól, és az az előtti, meg az előtti, meg az előtti, meg az az előtti intő jelektől.
Mert úgyis megtörténhet megint. (Ne félj Lolika, én nem fogom ezt mondani.)

A bejegyzés trackback címe:

https://meguntamfelni.blog.hu/api/trackback/id/tr5112281667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frizz Manitu 2015.01.31. 13:25:31

L. szerencsés, mert neki (legalább) kimondták, meg mert rájött arra, amire. És mert neki van szíve. Ismerek olyanokat, akik nem mondják ki, és akiknek nem mondják ki. Akik sokadszorra sem érzik meg a jeges áramlatot, sem a nézést. Olyat is, aki nem hallja meg A mondatot. Meg olyat is, akinek nem nőtt vissza semmi, mert nem is volt semmi. Vagy csak szorongtak/nak mind?
süti beállítások módosítása